Hírek > Mire számítsunk az OTP részvényétől? >

Mire számítsunk az OTP részvényétől?

2017.03.07 08:05
Nem történt érdemi változás a magyar tőzsdén hétfőn, bár nyitáskor volt egy kis megingás de annál se lejjebb, se feljebb nem jutott az OTP papírja sem.

Úgy néz ki, hogy a befektetők kivárnak és nem igazán találják az irányt. A Federal Reserve kamatemelését a piac már 96%-ra teszi ebben a hónapban, ennek viszont még nincs erős nyoma a részvénypiacokon.

 

otp részvény elemzés

 

Érdekes lesz a folytatás, mivel az OTP pont egy vízválasztó szinten ül és ha a 8900-as támasz elesik és tartósan lent marad az árfolyam, akkor gondban lehetnek a bikák. Érdemes vigyelni a trendvonalat is, szintén komoly hatása van a vevőkre.


Friss MOL, Richter és MTelekom elemzésünk ITT olvasható.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák