Hírek > Vegyesen zártak az indexek a nyugat-európai tőzsdén >

Vegyesen zártak az indexek a nyugat-európai tőzsdén

2017.03.07 20:00
Túlnyomórészt enyhe csökkenéssel fejezték be a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék irányadó indexei kedden.
Vegyesen zártak az indexek a nyugat-európai tőzsdén

A befektetők a friss gazdasági adatokat tanulmányozták, és az egyre valószínűbbnek tűnő amerikai kamatemelés várható hatásait mérlegelték.
   
Az előzetes adatok szerint a hatszáz legnagyobb európai vállalat teljesítményét tükröző páneurópai index, az EuroStoxx 600 0,31 százalékkal, a legnagyobb piaci tőkeértékű európai részvények FTSE Eurofirst 300 indexe 0,32 százalékkal, az euróövezeti gyűjtőindexei közül pedig az EuroStoxx50 0,21 százalékkal csökkent. Londonban 0,16 százalékkal, Párizsban pedig 0,35 százalékkal esett a vezető index értéke, míg Frankfurtban 0,06 százalékkal, Milánóban pedig 0,03 százalékkal nőtt az irányadó mutató.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A nyugat-európai tőzsdezárás után a Dow Jones ipari átlag (DJIA) 0,12 százalékos, az S&P 500-as 0,26 százalékos, a Nasdaq-piac összetett mutatója pedig 0,13 százalékos mínuszban állt.
   
A nemzetközi devizapiacon egy euróért 1,0575 dollárt adtak kora este, 0,07 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz.
   
Az arany unciánkénti ára áprilisi szállításra 0,66 százalékkal, 1217,45 dollárra esett a New York-i árupiacon.
   
A globális kereskedelem szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, a Brent és a WTI ára enyhén emelkedik. Az északi-tengeri Brent májusi szállításra hordónként (159 liter) 56,02 dollárba került, 1 centtel, 0,02 százalékkal drágult az Intercontinental Exchange (ICE) londoni jegyzésében. A New York-i árupiac elektronikus jegyzésében a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate amerikai könnyűolajfajta ára áprilisi szállításra hordónként 8 centtel, 0,15 százalékkal, 53,28 dollárra nőtt.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák