Hírek > MSZP: Ne nyúljon az oktatáshoz a Fidesz >

MSZP: Ne nyúljon az oktatáshoz a Fidesz

2017.03.08 01:30
Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy a kormányváltásig hátralévő egy évben már "ne súlyosbítsa tovább a közoktatás helyzetét, így is nagy munka lesz helyrehozni mindazt a rengeteg kárt, amit az elmúlt hét év alatt okoztak". Az ellenzéki párt Palkovics László oktatási államtitkár kijelentéseire reagált az MTI-hez is eljuttatott közleményben.
MSZP: Ne nyúljon az oktatáshoz a Fidesz

Az államtitkár a köznevelési kerekasztal keddi ülése után elmondta, a kormány támogatni fogja a kilenc évfolyamos általános iskola bevezetését, de pontosan be kell mutatni, hogy az az elvárt célokat hogyan szolgálja.
   
A szocialista párt reagálásában az áll, hogy "a Botka László vezette kormány 2018-tól visszaadja a tanárok és a tanítás szabadságát, csökkenti a pedagógusok és a diákok terheit".
   
Megszüntetik a Kliket, felemelik a tankötelezettség korhatárát, eltörlik az uniformizált tankönyvrendszert és a pedagógusok elfelejthetik az értelmetlen portfóliógyártást - ígéri az MSZP. "Botka László ehhez kínál szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar."

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák