Hírek > Nem mond le az FBI vezetője >

Nem mond le az FBI vezetője

2017.03.09 05:30
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vezetője, James Comey bejelentette, hogy kitölti mandátumát és nem mond le.

Comey szerdán, egy kiberbiztonságról szóló bostoni konferencián jelezte, hogy nem kíván megválni hivatalától.
   
"Még hat és fél évig  tisztségemben maradok" - fogalmazott az FBI-igazgató, akit Barack Obama elnök 2013-ban nevezett ki. Az FBI mindenkori igazgatójának megbízatása tíz évre szól, ám az amerikai elnöknek hatalmában áll elmozdítani őt. Donald Trump állítólag - a The New York Times még januárban közzétett információi szerint - arra kérte Comey-t, hogy maradjon hivatalban.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Az elmúlt hetekben azonban - amerikai sajtójelentések szerint -  megromlott a viszony a Fehér Ház és az FBI-igazgató között. James Comey ugyanis nyomást gyakorolt az FBI-t felügyelő igazságügyi minisztériumra, azt kérve, hogy nyilvánosan utasítsa vissza Trump elnök vádjait az Obama által elrendelt vélelmezett lehallgatásokról.
   
Donald Trump még szombaton egy sor Twitter-bejegyzésben azt állította hogy Obama elnök a választások előtt utasítást adott az ő és a kampánycsapata lehallgatására az esetleges orosz beavatkozásról folyó vizsgálat keretében. Egyik mikroblog-bejegyzésében Trump  az 1972-ben kirobbant és 1974-ben Richard Nixon elnök bukásához vezető Watergate-botrányhoz hasonlította az állítólagos lehallgatást.  
   
Az igazságügyi minisztérium elutasította Comey kérését.           
Minderről ugyanakkor  a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója nem beszélt a  szerdai bostoni konferencián.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák