Hírek > A mexikói anyák eltántoríthatatlanok >

A mexikói anyák eltántoríthatatlanok

2017.03.09 12:00
Az illegális bevándorlókat nem fogja elrettenteni az az amerikai terv, hogy szétválasztanák a Mexikó felől érkező illegális bevándorló nőket és gyermekeiket - erről Nagy Sándor András Amerika-szakértő beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
A mexikói anyák eltántoríthatatlanok

Azt mondta, Amerikának ez a terve óriási vihart kavart, azonban nem lesz visszatartó ereje.
    

Az új, a beutazás korlátozásáról szóló elnöki rendelettel kapcsolatban megjegyezte, ezen intézkedésre is elég nagy felháborodással tekintenek az érintett országok, mert burkolt iszlámellenes intézkedésnek gondolják.
    

Nagy Sándor András kitért arra is, hogy valószínűleg csak kisebb változtatásokat, "jelképes módosításokat" hajtanak majd végre az Obama elnök által bevezetett egészségbiztosítási törvényen. A szakértő szerint politikailag nem fogják felvállalni a törvény teljes eltörlését, hiszen húszmillió amerikai jutott így egészségbiztosításhoz Amerikában.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák