Hírek > Az OTP részvénnyel mit csináljunk most? >

Az OTP részvénnyel mit csináljunk most?

2017.03.10 07:02
Az EKB még nem lát teret a sziogrításra és továbbra is 0 közeli alapkamattal és a 80 milliárdos eszközvásárlási programmal tapossa a márciust.

Nem lepődtek meg annyira a piacok, de ez mindenképp stabilizálta az európai börzéket. Az OTP is össze tudta magát szedni a hét első felében beszedett pofonok után.

 

 

Technikailag maradt a jegyzés az emelkedő trendvonal környékén, így még van esélye a bikáknak, hogy megtarthassák a 8600-as zónát. Arra azonban érdemes figyelni, hogy holnap az amerikai munkaerőpiaci adatok visszafoghatják az emelkedést.

 

Friss MOL, Richter és MTelekom elemzésünk ITT olvasható.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák