Hírek > Magyar Telekom - újra észak felé kacsingat? >

Magyar Telekom - újra észak felé kacsingat?

2017.03.10 07:41
Egyelőre még csak halványan ugyan, de mintha az északi irányt kezdené preferálni a háromszögből való kitörésre a Telekom árfolyama. Persze csak csendesen jegyezzük meg mindezt, hisz a 400 millió Ft-os csütörtöki forgalom bizony még nem az az érték, ami hegyeket tudna megmozgatni.

Ettől függetlenül az árfolyam 2 ponttal 500 Ft felett tanyázik, ahonnan ha sikerülne meglódulni, úgy az 509-512 Ft-os zóna lenne első körben a cél. Ezen ellenállási zóna fölött a nyitva maradt réssel kellene megharcolnia az árfolyamnak, ez még viszont a jövő zenéje.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

500 Ft felett bizakodhatunk, alatta 490 Ft parancsolhat megálljt a lejtmenetnek, legfőbb támaszunkat mégis valahol a 475 és 480 Ft-os szintek között találhatjuk.

 

Sokat emlegettük korábban az osztalék-rallyt. Nos, volt ugyan tetszetős magaslatokban az árfolyam, mégsem gondolnánk, hogy a korábbi menetelést betudhatnánk a várt rallynak. Fogy az idő, de remélhetjük, hogy ráncba szedi magát a részvényárfolyam!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák