Hírek > Milyen időre számíthatunk? >

Milyen időre számíthatunk?

2017.03.11 22:30
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Időjárási helyzet Európában
    ---------------------------
A Skandináv-félsziget déli részétől Németországon át egészen a Pireneusi-félsziget keleti területéig anticiklon alakítja az időjárást. Területén változóan felhős az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadékról nem érkezik jelentés. Ugyanakkor Észak-, Északkelet-Európa, valamint a Balkán-félsziget fölött ciklonok és frontjaik okoznak felhős, több helyen csapadékos időt, többnyire az eső esik, de északkeleten néhol havazás is előfordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északi és keleti részén többnyire 0 és 10, nyugati és középső tájain pedig általában 11 és 19 fok között változik. A legmelegebb a Pireneusi-félszigeten van, ahol a kora délutáni órákra 25 és 31 fok közé melegszik fel a levegő. Vasárnap estig a Kárpát-medence fölé észak felől egy markáns magassági hidegörvény érkezik.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

    
Várható időjárás vasárnap estig
    -------------------------------
Szombaton a felhős területeken is szakadozik a felhőzet, majd a gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Egy-egy futó zápor kialakulhat. Késő délutántól, estétől északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és éjszaka helyenként zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Vasárnap sok lesz a felhő, nyugaton hosszabb, keleten rövidebb napos időszakokkal, elszórtan záporral, a magasabb hegyekben hózáporral. Az északi, északkeleti szél a középső országrész kivételével többfelé megerősödik, szombaton eleinte a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharos széllökés is valószínű.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és 4 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 7 és 12 fok között alakul.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák