Hírek > Török zászló ide vagy oda, mi újság a nemzetközi jogokkal? >

Török zászló ide vagy oda, mi újság a nemzetközi jogokkal?

2017.03.13 10:35
Nemzetközi jogot sért a holland zászló törökre cserélése Hollandia isztambuli főkonzulátusán - jelentette ki Tóth Norbert nemzetközi jogász hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.
Török zászló ide vagy oda, mi újság a nemzetközi jogokkal?

A holland nagykövetség várhatóan diplomáciai jegyzékben fog tiltakozni az eset miatt - közölte Tóth Norbert.
   

Emlékeztetett: minkét országban kampány folyik. Hollandiában hétfőn lesznek választások, Törökországban pedig április 16-án rendezik meg az alkotmánymódosításról, vagyis a prezidenciális rendszer bevezetéséről szóló népszavazást.
   

Ebben a felfokozott helyzetben szokatlanul erős hangvétel jellemzi mindkét oldalt, és mindkét fél politikusai mondanak olyanokat, amit nem feltétlenül gondolnak komolyan - hangsúlyozta a szakértő.
  

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Felidézte, hogy az ankarai holland nagykövetség külföldön tartózkodó ügyvivőjével közölték, ne térjen vissza állomáshelyére.
    

Ugyanakkor feltételezhető, hogy a népszavazás után csökken a feszültség, és a holland nagykövet újra elfoglalhatja a helyét Törökországban - mondta Tóth Norbert.
    

A feszült viszony azt követően alakult ki a két ország között, hogy Hollandia két török minisztert is megakadályozott rotterdami kampánygyűlése megtartásában.
    

Ezt követően Recep Tayyip Erdogan török államfő lenácizta a holland kormányt, amit utóbbi visszautasított.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák