Hírek > Retorzió várhat Hollandiára? >

Retorzió várhat Hollandiára?

2017.03.13 15:00
Biztos, hogy lesznek Hollandiát érintő török szankciók - jelentette ki Ömer Celik európai uniós ügyekért felelős török miniszter hétfőn Ankarában részletek említése nélkül.
Retorzió várhat Hollandiára?

A Dogan török hírügynökség szerint Celik sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: "Hollandia megadta magát a szélsőjobboldalnak. Válság előtt állunk. A holland bevándorlásellenes Szabadságpárt (PVV) elnöke, Geert Wilders dzsámik bezárásáról és kitoloncolásokról beszél. Napjaink fasizmusa a kulturális felsőbbrendűséget hirdető megközelítésből ered. Ez fenyegeti Európát, a probléma megoldásában nagy munka vár az unióra".
    

Celik arra szólította fel az európai politikusokat, hogy ne maradjanak pártatlanok az ügyben, emeljék fel a szavukat, ítéljék el és indítsanak közös harcot a jelenség ellen. A tárcavezető nyomatékosította: a török nép nem hagyja magára Európában élő fiait a rasszistákkal szemben.
    

Hollandiában szerdán parlamenti választásokat tartanak. A kampány egyik központi témája a holland identitás kérdése, valamint az állam viszonyulása a bevándorlókhoz és az iszlámhoz. Mark Rutte kormányfő pártjának legfőbb riválisa a PVV.
    

Hollandia és Törökország között a napokban diplomáciai vitát okozott, hogy a holland hatóságok nem engedték meg két török miniszternek, hogy Rotterdamban részt vegyen az elnöki rendszer bevezetéséről döntő április 16-i török népszavazással kapcsolatos kampányrendezvényen.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

Numan Kurtulmus török miniszterelnök-helyettes üzletemberek előtt hétfőn Isztambulban arról beszélt, hogy a török-holland diplomáciai konfliktusban Hága elérkezik majd ahhoz a ponthoz, hogy bocsánatkérésre kényszerül. A politikus jelezte: Törökország a szükséges választ adja a holland bánásmódra.
    

Az NTV török hírtelevízió beszámolója alapján a miniszterelnök-helyettes felszólalásában kifejtette: Európát nem várja jobb jövő. Aggódunk érte. A hasonló európai történések az elmúlt 5-6 évben teret nyerő szélsőjobboldal, neofasizmus és neonácizmus "lábnyoma". Kurtulmus figyelmeztetett: ha Európát elragadja a szélsőséges rasszizmus, az idegen- és iszlámgyűlölet, valamint a Törökország-ellenesség "örvénye", néhány év múlva a mérsékelt politikusok képtelenek lesznek saját választási kampányt tartani.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák