Hírek > Érdemes most Magyar Telekomba fektetni? Nézzük! >

Érdemes most Magyar Telekomba fektetni? Nézzük!

2017.03.14 08:15
Harmatgyenge forgalom kísérte a hétfői kereskedést a Telekom háza táján, nem is volt képes a papír érdemi elmozdulásra és pénteki záró árán fejezte be a napot.

Értékeljük ezt pozitívumként, hisz megvédte állásait a jegyzés 500 Ft felett, pedig járt mélyebben is napközben. Ha sikerülne meglódulni, úgy az 509-512 Ft-os zóna lenne első körben a cél. Ezen ellenállási zóna fölött a nyitva maradt réssel kellene megharcolnia az árfolyamnak, ez még viszont a jövő zenéje.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

Lefelé mozdulva 490 Ft parancsolhat megálljt a lejtmenetnek, legfőbb támaszunkat mégis valahol a 475 és 480 Ft-os szintek között találhatjuk. Sokat emlegettük korábban az osztalék-rallyt. Fogy az idő, az ennek betudható újabb meglódulásnak érkeznie kellene, ha egyáltalán lesz ilyen.


OTP, MOL, Richter részvény friss elemzések itt.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák