Hírek > Mit tervez Le Pen a menekültkérdéssel? >

Mit tervez Le Pen a menekültkérdéssel?

2017.03.14 10:10
Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnöke államfővé választása esetén nemzeti konzultációt szervez az "állampolgársági politikáról", azaz a francia állampolgárság megszerzésének feltételeiről.
Mit tervez Le Pen a menekültkérdéssel?

"Egy konkrét témáról kezdeményezek nemzeti konzultációt: hogy melyek az országba való belépés, az itt tartózkodás és az állampolgárság megszerzésének feltételei" - mondta a radikális jobboldali pártelnök hétfő esti sajtótájékoztatóján Párizsban. "Ez a konzultáció a társadalombiztosítási rendszereink jellegéről, kereteiről és hozzáféréséről, és a szolidaritási rendszereinkről fog szólni, amelyek már nagyon kevéssé nemzetiek" - tette hozzá.
    

"Csak és kizárólag a franciák dönthetik el, hogy például melyek azok az előzetes járulékok, az őket képviselő állam által nyújtott garanciák feltételei, amelyekből az újonnan érkezettek is részesülhetnek, milyen szinten és hogyan" - hangsúlyozta a Nemzeti Front elnöke.
    

Marine Le Pen szerint a bevándorlási "helyzet évről évre ellenőrizetlenebbé vált, a migránsok milliószámra telepedtek le Franciaországban". Álláspontja szerint a bevándorlók "egy része újrateremtette származási közösségét, s nem a franciaországi erkölcsök és törvények szerint, hanem egy másik nyelvben él francia földön".
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A felmérések szerint az elnökválasztás második fordulójába biztosan bejutó pártelnök úgy látja, hogy "a 2000-es években a migránsok egy része és a gyermekeik háborút hirdettek Franciaország ellen".
    

Arra is felhívta a figyelmet, hogy "legalább negyven éve minden tisztán látó és objektív elemző látja a problémák fokozódását (...) megfélemlítésről megfélemlítésre, a franciaellenes támadásoktól a terrorista cselekményekig, a polgárháború perspektívája már nem fantazmagória".
    

A sajtótájékoztatót követően Florian Philippot, a Nemzeti Front alelnöke jelezte, hogy nem népszavazást írna ki a kérdésről Le Pen, hanem "nemzeti vitát" indítana a bevándorlásról és az állampolgárság megszerzésének kérdéséről. A Nemzeti Front a jelenlegi évi 200 ezerről 10 ezerre csökkentené a bevándorlók számát.
    

Marine Le Pen programjában két népszavazási kérdés szerepel. Az egyik a nemzeti prioritás alkotmányba iktatásáról, a másik pedig Franciaországnak az Európai Unióhoz tartozásáról szól.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák