Hírek > Véget ért az EURÓ szárnyalás >

Véget ért az EURÓ szárnyalás

2017.03.14 12:00
Tegnap véget ért az euró szárnyalása. A hajnali órákat még jól indította a közös fizetőeszköz az dollár ellenében, de egy hirtelen fordulat megváltoztatta a képet.

Az EUR/USD 1,071-ig szúrt fel, ahonnan zárásra 1,065-ig esett vissza az árfolyam. A hajnali kereskedésben is folytatódott a dollár erősödése és 1,064-ig esett vissza a kurzus. A Fed honlapi kamatdöntő ülésén emelést várnak a befektetők, ez táplálhatja a további dollárerősödést.

 

 

A forint gyengülése megtorpant a tegnapi kereskedésben az euróval szemben, öt napig tartó gyengülő szériát szakított félbe a tegnapi forinterősödés. Bár a kereskedés még a forint gyengülésével kezdődött, de napközben visszafordult az árfolyam és a 313-as maximumról 312-ig korrigált az EUR/HUF. A reggeli órákban ismét gyengül a forint, ezért egyelőre átmenetinek tűnik a tegnapi mozgás.

 

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák