Hírek > Hányadik ember vagy a Földön? Megmutatjuk! >

Hányadik ember vagy a Földön? Megmutatjuk!

2017.03.14 18:40
Viszonylag pontosan tudjuk, hogy most éppen hány ember él a Földön. Da vajon amióta világ a világ, illetve ember az ember, hányan születtünk a Földre eddig összesen?? És azon belül, Te hányadik emberként születtél erre a világra? Számold ki!
Hányadik ember vagy a Földön? Megmutatjuk!

Rendkívül nehéz megbecsülni ezt az adatot úgy, hogy az emberi faj történetének 99%-áról nem állnak rendelkezésre demográfiai információk.

 

Mégis, a nagy érdeklődésre való tekintettel, az amerikai népegésségügyi hivatal munkatársai kiszámoltak és publikáltak egy durva becslést.

 

Ez alapján 2011 közepéig - amikor épp 6,987 milliárd ember élt a Földön - a tudósok becslése szerint összesen 107 602 707 791 ember született meg!

 

Furcsa belegondolni, hogy az akkor, 2011-ben épp élő emberek kitették a valaha élt emberek mintegy 6,5%-át.


És Te hányadik ember vagy a Földön?

 

A SzámoldKi.hu kalkulátora segítségével IDE kattintva megtudhatod.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák