Hírek > Áprilisnál korábban nem rendeződhet a holland-török viszony >

Áprilisnál korábban nem rendeződhet a holland-török viszony

2017.03.15 00:35
Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint az áprilisi törökországi népszavazás előtt nem szűnik meg a Törökország és Hollandia közötti diplomáciai feszültség.

A szakértő az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában azt mondta, bár Törökország bíróságra akar menni amiatt, hogy Hollandia nem engedte leszállni az országban kampányolni akaró török külügyminiszter gépét, az ügy konkrét jogi normába nem ütközött.
    

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Szerinte Törökország a legsúlyosabb diplomáciai eszközöket nem fogja bevetni, mivel azokkal már korábban élt volna. Így vélhetően nem szakítja meg a diplomáciai kapcsolatokat és nem nyilvánítja nem kívánatos személynek az ankarai holland nagykövetet sem. Tóth Norbert elmondása szerint erre már csak azért sem kerülhet sor, mert mindkét ország NATO-tag, szövetségesek között pedig ez "erős" lépés lett volna.
    
Mintegy 55,3 millió török szavazópolgár jogosult leadni voksát Törökországban az elnöki rendszer bevezetéséről szóló április 16-i népszavazáson, ehhez jön még 2,97 millió külföldön élő regisztrált török szavazó is. A külföldi törökök ezzel a szavazatok hozzávetőleg 5 százalékát adják, és egy fej fej melletti eredmény esetén akár a mérleg nyelvének szerepét is betölthetik.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák