Hírek > Nem talált bizonyítékot Trump lehallgatási vádjára az amerikai képviselőházi bizottság >

Nem talált bizonyítékot Trump lehallgatási vádjára az amerikai képviselőházi bizottság

2017.03.16 06:00
Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottsága nem talált bizonyítékot arra, hogy Barack Obama előző amerikai elnök a választási kampány idején lehallgatta volna Donald Trump republikánus jelölt és kampánystábja telefonjait.
Nem talált bizonyítékot Trump lehallgatási vádjára az amerikai képviselőházi bizottság

A képviselőházi bizottság republikánus elnöke, Devin Nunes sajtótájékoztatón jelentette be, hogy sem ő, sem pedig a bizottság demokrata párti politikusa, Adam Schiff nem talált bizonyítékot Trump elnök korábbi állítására, miszerint az ő és kampánycsapata telefonjait lehallgatták.
    
A kaliforniai republikánus politikus ugyanakkor hangsúlyozta: aggasztja őt, hogy Trump munkatársainak telefonbeszélgetéseit "véletlenül lehallgathatták". Majd azt mondta: "ha szó szerint vesszük az elnök Twitter-bejegyzését, akkor világos, hogy az elnök tévedett". Mindazonáltal hozzátette, hogy a lehallgatás más módszereivel valóban élhettek.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Devin Nunes és Adam Schiff szerdán levelet intézett a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) vezetőihez, kérve őket, vizsgálják meg, voltak-e véletlenszerű adatgyűjtések olyan személyekről, akik részt vettek Donald Trump vagy Hillary Clinton kampányában.
    
Nunes a sajtótájékoztatón megismételte azt is, hogy a bizottság március 20-ig, hétfőig várja az igazságügyi minisztérium válaszát.
    
Sean Spicer, a Fehér Ház szóvivője a héten úgy fogalmazott: Donald Trump "nem igazán hiszi", hogy a telefonját Obama volt elnök "személyesen figyelte". Spicer azonban hangsúlyozta azt is, hogy a lehallgatásnak más módszerei is lehetségesek.
    
A jövő hétfőn az FBI igazgatója, James Comey, valamint az NSA igazgatója, Michael Rogers is beszámol a képviselőházi bizottság előtt a lehallgatási vádak ügyében végzett vizsgálódások eredményeiről. Comey ezen kívül a szenátus igazságügyi bizottságának meghallgatásán is részt vesz.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák