Hírek > Hogyan hat az OTP részvényre az USA kamatemelése? >

Hogyan hat az OTP részvényre az USA kamatemelése?

2017.03.16 08:15
A legerősebb napot hagyta ki a magyar börze ezen a héten, tegnap ugyanis kiderült, hogy az amerikai jegybank komolyan gondolja a további szigorítást és emelt az alapkamaton.

Ennek ellenére az amerikai részvénypiac pozitívan zárta a tegnapot, így ma van esélye az európai parkettnek. Azt viszont mindenképpen megjegyeznénk, hogy sok kereskedő inkább ma értékelheti át USA kamatemelését.

 

otp részvény elemzés

 

Az OTP részvények komoly támaszokat hagytak el és a korábbi emelkedő trendvonal is a múlté. 8500 alatt marad a medvék nyomása az OTP-n.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák