Hírek > A Volkswagen bemutatta új stratégiáját >

A Volkswagen bemutatta új stratégiáját

2017.03.17 13:45
A Volkswagen befektetői napot tartott, ahol a vezérigazgató pozitív irányba mozdította az idei évre vonatkozó várakozásokat.
A Volkswagen bemutatta új stratégiáját

Az árbevétel 4%-kal tovább nőhet a tavalyi rekordszintről, a nettó profit pedig 7%-kal lehet magasabb. A társaság publikálta a 2025-ig tartó stratégiáját, amelyben 30 új elektromos modell bemutatása is szerepel. A Volkswagen 2025-re már évente 2-3 millió elektromos autó értékesítését tűzte ki célul, ez 20-25% körüli részesedést jelent az összes értékesítésekből. Teljesen önvezető járművek fejlesztését is megcélozta a társaság. Az új stratégiához köthető költségek elérhetik a 10 milliárd eurót. A következő években a társaság 6,7-7% körüli üzemi eredményhányad elérését célozta meg.

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák