Hírek > Szebb napokat lát a forint >

Szebb napokat lát a forint

2017.03.17 14:10
Az ipari termelési index januárban 0,1 % –kal csökkent, 6,5 % -kal haladta meg az előző év azonos időszakának eredményeit - adta hírül az Akcenta.

Az elmúlt napok már kedvezőek voltak a forint számára. Az euróval párba állítva a hét elejére a 312,7 HUF/EUR árfolyam szint közelébe ért, ami az elmúlt három hónapban a leggyengébb érték volt. Csütörtök délutánig (15 óra) 309,5 HUF/EUR árfolyam szintre erősödött.

 

 

A forint-amerikai dollár devizapár szerda estig nem mutatott jelentősebb ingadozást. 19 óra után véget ért a Fed ülése, amelyre a dollárjelentős visszaeséssel reagált a főbb piacokon. A forintnak így sikerült nem kis nyereséget produkálni, csütörtökön 15 óra körül 288,6 HUF/USD árfolyam szint közelében állapodott meg.

 

Folyamatosan frissülő devizapiaci értékekről ide kattintva tájékozódhat.

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák