Hírek > Madárinfluenzával fertőzött szárnyasokat öltek le Horvátországban >

Madárinfluenzával fertőzött szárnyasokat öltek le Horvátországban

2017.03.19 05:30
Néhány száz, madárinfluenza vírussal fertőzött szárnyas leölését rendelték el a hatóságok mintegy 100 kilométere a magyar határtól, az észak-horvátországi Spickovina településen, tizenöt gazdaságban - közölte a horvát mezőgazdasági minisztérium pénteken.
Madárinfluenzával fertőzött szárnyasokat öltek le Horvátországban

Miután az állatorvosi szolgálat két farmon is H5N5 madárinfluenzával fertőzött szárnyas jelenlétét erősítette meg, a környéken minden szárnyast elpusztítottak, hogy megakadályozzák a járvány terjedését.
    
A horvát mezőgazdasági minisztérium állategészségügyi és élelmiszerbiztonsági hivatala korábban a Spickovinatól 60 kilométere lévő Velika Gorican diagnosztizált a H5N8 vírustörzs altípusával fertőzött elpusztult kacsákat.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

    
A karantén alá helyezett farmon akkor mintegy 850 kacsát, 70 tyúkot, valamint 3000 kacsatojás és 16 200 tyúktojás semmisítettek meg.
    
Vadon élő madaraknál hat megyében állapítottak meg madárinfluenzát.
    
Horvátországban január közepe óta tilos a baromfi szabadon tartása a madárinfluenza terjedése miatt.
    
A H5N8-as vírustörzs jelenlétét nemrégiben kimutatták Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Olaszországban, Szerbiában, Macedóniában, Magyarországon, Franciaországban és a skandináv országokban is.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák