Hírek > A Párbeszéd szerint a lakossági fűtési rendszerek fejlesztésére lenne szükség >

A Párbeszéd szerint a lakossági fűtési rendszerek fejlesztésére lenne szükség

2017.03.19 11:30
Párbeszéd szerint a lakossági fűtési rendszerek komplex fejlesztésére lenne szükség a kormány jelenlegi programja helyett, amely csak a kazánok cseréjét támogatja.  

V. Naszályi Márta, az ellenzéki párt budapesti szakszóvivője szombaton, a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a Fidesz választási programjában azt ígérte, évente a lakásállomány 10 százalékának energetikai korszerűsítését segíti elő, ezzel szemben a múlt évben kiírt 3 milliárd forintos hitelprogram, illetve az ez évre szánt 3,5 milliárd forintos "Otthon melege" támogatási rendszer csak a lakások töredékének nyújt segítséget.
    

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Kiemelte, a jelenlegi támogatási rendszer hátránya, hogy csak a gázkészülékek cseréjét támogatja és mindössze 40 százalék értékben, ráadásul azt is csak utófinanszírozással.
    
A program további negatívuma, hogy az nem számol a megújuló energiaforrásokkal - tette hozzá V. Naszályi Márta.
    
A Párbeszéd politikusa szerint a Fidesz minden erejével igyekszik távol tartani a lakosságtól a fűtéskorszerűsítésre fordítható uniós forrásokat,

hogy azt a pénzt is saját magára fordíthassa.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák