Hírek > Szerethető a téli olimpia logója? >

Szerethető a téli olimpia logója?

2017.03.20 10:30
Az Eurosport bemutatta a 2018-as pjongcsangi téli olimpiára készített arculati elemeit.

A logót Dél-Korea szellemisége inspirálta, írja közleményében az Eurosport, sőt, a háttér több színváltozatban is megjelenik majd, ami pedig a "modern K-pop kultúra szellemét" fejezi ki.

 

 

Pjongcsang 2018 lesz az eddigi legdigitálisabb olimpia Európában, és ezen az olimpián lesz először az Eurosport az olimpiai játékok új európai otthona. A Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal közösen 2015 júniusában bejelentett megállapodás alapján a Discovery Communications rendelkezik a 2018 és 2024 közötti olimpiák multimédiás jogaival 50 országra.

 

(forrás: Kreatív Online)

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák