Hírek > Mit vegyünk a héten? OTP, MOL, Richter vagy van jobb is? >

Mit vegyünk a héten? OTP, MOL, Richter vagy van jobb is?

2017.03.20 08:42
Ereszkedéssel zárta a hetet a magyar piac. Érdemben nem történt sorsfordító esemény jó ideje: az eséseket megveszik, nem engedik el a kezünket, a csúcsok közeledtével viszont alábbhagy az érdeklődés.

Richter részvény kilátások

 

A Richter 21 ponttal került mélyebbre, a 6570 Ft-nál húzódó rövid távú ellenállásáról lefordulva 6549 Ft-on állapodott meg a nap végére. A pénteki gyertya nem változtatott sokat az összképen, az erős (3,9 milliárd Ft) forgalom ellenére sem.

 

richter részvény árfolyam

 

Egyelőre nem mutat kellő határozottságot a jegyzés egyik irányban sem, ám ami késik, az általában nem múlik. Ellenállása/trendvonala fölé törve ismét a mindenkori csúcsig nyílna meg a tér a menetelés előtt, míg lefelé 6500 Ft alá bukva a korábbi trendcsatorna, a mozgóátlagok és a 6400-6420 Ft-os zóna jelenthetne támaszt.

 

Friss OTP, MOL és MTelekom elemzésünk ITT érhető el.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák