Hírek > Tovább izmosodhat a forint >

Tovább izmosodhat a forint

2017.03.20 11:35
A forint erősödéséről szólt a múlt hét az euró ellenében. A hét elején még három hónapos csúcson járt az EUR/HUF devizapár 313 forintnál, péntekre pedig már a 20, 30 illetve a 200 napos mozgóátlag is elesett és 308,3-nál zárt a kurzus.

Bár a reggeli kereskedésben egyelőre nem folytatódott a forint erősödése, de amíg nem rajzolódik ki fordulós jelzés a grafikonon, addig további lejtmenetre számítunk. A közelben azonban több támasz is található: 306,7, 306,2, illetve 305 forintnál.

 

 

A múlt hét fordulatot hozott az EUR/USD devizapárban, a szerda esti Fed ülést követően rally kezdődött. Bár a pénteki kereskedés rövid korrekciót hozott, ma reggel folytatódott a dollár gyengülése. Az árfolyam hamarosan elérheti az 1,08-as ellenállást.

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!

 


 

Folyamatosan frissülő devizapiaci értékekről ide kattintva tájékozódhat.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák