Hírek > Itt vannak a Deutsche Bank tőkeemelésének részletei >

Itt vannak a Deutsche Bank tőkeemelésének részletei

2017.03.20 12:00
A Deutsche Bank publikálta 8 milliárd eurós tőkeemelésének részleteit. A március 5-i bejelentéssel összhangban 687,5 millió új részvényt bocsát ki a bank 11,65 eurós áron.

A korábbi híreknek megfelelően jegyzési jogokat fognak kibocsátani, és minden meglévő 2 részvénnyel 1 új részvényt lehet majd jegyezni. A jegyzési jogokkal a német tőzsdén március 21. és április 4. között lehet kereskedni, a New York-i tőzsdén pedig március 21. és március 31. között. A tőkeemelésben való részvételi szándékot április 6-ig lehet jelezni. A tegnapi záróár alapján a jegyzési jog értéke (1 jog - 1 új részvényjegyzés) számításaink szerint 4,17 euró lehet, míg a részvények jegyzési jog nélküli értéke 15,8 euró. Viszont mindkettő függ a pillanatnyi részvényértéktől is.

 

 

Egy profi tőzsdei szakembert keresel? Megtaláltad!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák