Hírek > MagyarTelekom részvény - elmarad az osztalék-rally? >

MagyarTelekom részvény - elmarad az osztalék-rally?

2017.03.21 08:15
Gyenge napot zárt a magyar piac, a Telekommal kapcsolatban pedig lassan nekünk is vissza kell vennünk, ami a töretlen optimizmusunkat illeti. Tartósan 500 Ft alatt a jegyzés, osztalékrallynak se híre, se hamva, ráadásul egyre nagyobb hajlandóságot mutat az árfolyam a támaszának tesztelésére.

475-480 Ft alá törve komolyabb korrekcióról beszélhetnénk, ám reális esély van rá, hogy az említett szinteken megvennék a papírt. A pénteki felpattanás nem tartott ki, 489 Ft-ról várjuk a folytatást.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

Értelmetlennek tűnő okok indították meg az ereszkedést. Indokolatlanul ”alacsony” osztalék, szintén indokolatlan pesszimizmus a vezetőségtől, stb. Lassan kezdjük el fejben tartani, hogy az osztalék kifizetésekor általában megközelítőleg akkora összeg ”le is esik” az árfolyamból. Ez persze nem valódi veszteség, de a technikai képet ez nem érdekli.

 

További (OTP, MOL, Richter) friss elemzésünk ITT.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák