Hírek > Több mint 3,2 milliárd forintnyi SZÉP kártyás feltöltés pihen a dolgozók helyett >

Több mint 3,2 milliárd forintnyi SZÉP kártyás feltöltés pihen a dolgozók helyett

2017.03.25 08:00
Összesen 3,2 milliárd forintnyi 2015-ös, idén lejáró feltöltést kellene felhasználniuk az OTP Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) birtokosainak. A felhasználásra még bő két hónap áll a rendelkezésükre. Az OTP Bank felhívja a kártyabirtokosok figyelmét az egyenlegek ellenőrzésére. Ne várjanak az utolsó pillanatig az elköltéssel, használják fel a juttatásaikat már most.
Több mint 3,2 milliárd forintnyi SZÉP kártyás feltöltés pihen a dolgozók helyett

A jelenleg hatályos törvényi szabályozás értelmében a Széchenyi Pihenőkártyákra utalt juttatások érvényessége a feltöltést követő második év május 31-én lejár. Idén ez a 2015-ös juttatásokat fogja érinteni. Jelenleg mintegy 3,2 milliárd forintnyi juttatás pihen az érintett kártyabirtokosok egyenlegén. Számukra még 10 hét áll rendelkezésre, hogy az OTP SZÉP kártya mintegy 30 000 elfogadóhelyén felhasználják a két évvel ezelőtt kapott juttatásaikat.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A májusi határidőt követően ezek az összegek lejárnak és a kártyabirtokos számára nem lesznek elérhetőek.


Vargáné Jandrasits Ildikó,
az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője arra biztatja a kártyabirtokosokat, hogy regisztrálják kártyájukat a kibocsátó honlapján, a www.otpportalok.hu oldalon.


„Mi igazolja az OTP SZÉP kártya népszerűségét? Elsősorban az, hogy a 2015. évi juttatások 95,5 százalékát már felhasználták a kártyabirtokosok. Akik szeretnék pontosan tudni számlaegyenlegüket, arra biztatjuk, hogy regisztrálják kártyájukat honlapunkon. Továbbá az előlegfizetési lehetőségnek köszönhetően a közelgő húsvét és tavaszi szünet pihenését is kifizethetik kártyájukkal, hogy a legtöbbet hozzák ki a két éve kapott juttatásaikból.”


Az OTP Bank arra számít, hogy a húsvéti hosszúhétvége alatt csökkenni fog a lejáró egyenlegek összege, hiszen a költési adatok is folyamatosan azt mutatják, hogy a SZÉP kártya a családi pihenések egyik nélkülözhetetlen eszközévé vált.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák