Hírek > Kaposvár 2,5 milliárdot költ utak és járdák felújítására >

Kaposvár 2,5 milliárdot költ utak és járdák felújítására

2017.03.25 13:00
Kaposvár 2,5 milliárd forintot költ a város útjainak és járdáinak felújítására az idén - tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.
Kaposvár 2,5 milliárdot költ utak és járdák felújítására

A közleményben Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármestert idézve azt írták: a somogyi megyeszékhely fejlesztését 2020-ig meghatározó, Németh István egykori polgármesterről elnevezett program 171 milliárd forintos keretéből finanszírozott beruházás részeként 24 utcában az út, 19-ben a járdák felújítására, máshol újak építésére, gyalogátkelők létesítésére, 164 parkoló kialakítására, rendőrlámpa telepítésére is sor kerül.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A politikus jelezte, az önkormányzat 2013-ban kezdte el a város történetének legnagyobb útfelújítási programját. Eddig 4 milliárd forintot fordítottak az úthálózat és a járdák minőségének javítására.
   
A polgármesteri hivatal kitért arra is, hogy a napokban kezdődő újabb munkálatok miatt több helyen is lezárásokra kell számítani Kaposváron, a részletekről az önkormányzat, a városgondnokság és a kivitelezők folyamatosan értesítik a lakosságot.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák