Hírek > Milyen időre számíthatunk? >

Milyen időre számíthatunk?

2017.03.26 16:30
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Időjárási helyzet Európában
--------------------------
Észak-Európa fölött ciklonok és a hozzájuk tartozó frontok alakítják az időjárást, emiatt arrafelé gyakran erősen felhős az ég, többfelé esik az eső, záporeső, az Ural előterében havazik. Szintén ciklon található a Fekete-tengertől kissé nyugatra, valamint a Pireneusi-félsziget térségében. Az említett területeken is sok a felhő, Portugáliában néhol zápor, a Keleti-Kárpátok tájain elszórtan zápor, a magasabb helyeken hózápor is előfordul. Ugyanakkor a Brit-szigetektől a Balkán-félszigetig többnyire anticiklon alakítja az időjárást, errefelé változóan felhős az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék csak elvétve fordul elő.

 

A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északi, északkeleti részén általában 1 és 10, nyugaton 11 és 17 fok között változik. Délen van a legmelegebb, a délutáni órákra itt 19, 25 fok közé melegszik fel a levegő. Hétfő estig a Kárpát-medence időjárását is egyre inkább anticiklon határozza meg.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Várható időjárás az ország területén hétfő estig
    ------------------------------------------------
Éjszaka derült lesz az ég, és hétfőn napközben is csak kevés gomolyfelhő zavarja a napsütést. Csapadék nem várható. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, majd hétfőn már csak néhol élénkül meg az északi, északnyugati szél.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4 fok között valószínű, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 13 és 15 fok között alakul.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák