Hírek > Nézzük, van-e most fantázia a Magyar Telekom részvényében! >

Nézzük, van-e most fantázia a Magyar Telekom részvényében!

2017.03.27 07:30
Pénteken zárásra 1 Ft-ra megközelítette a Telekom árfolyama a 490Ft-os szintet, ami fölött egy fokkal ismét jobbak lennének az esélyeink az emelkedésre. A forgalom viszont harmatgyenge, rossz ezt látni az osztalékfizetéshez közeledve egy jó papírnál.

A korábban emlegetett pert megnyerte a vállalat a konkurensével szemben, így a Telekom lett az állami mobilszolgáltató Magyarországon. 475-480 Ft alá törve komolyabb korrekcióról beszélhetnénk, alatta az utolsó mentsvár a 200 napos mozgóátlag lehet. 490 fölé törve a lélektanilag is fontos 500 Ft-ot kellene bevenni ahhoz, hogy megközelíthesse az árfolyam korábbi önmagát.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

A következő fontos dátum április 7-e, a vállalat éves rendes közgyűlésének dátuma. Döntenek majd többek között a konszolidált beszámolóról, az adózott eredmény felhasználásáról és persze az osztalék nagyságáról (ami szinte már bizonyosan 25 Ft lesz részvényenként).És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák