Hírek > Richter részvény - mit csináljunk a gyógyszerrészvénnyel? >

Richter részvény - mit csináljunk a gyógyszerrészvénnyel?

2017.03.27 06:30
Viszonylag gyenge napot láthattunk pénteken a magyar piacon. A Richter 6479 Ft-on zárta a hetet, így újabb 46 ponttal tudott szépíteni.

Jelenleg a 4 órás grafikonon látható módon küzd a jegyzés a mozgóátlagaival. Ezen ellenálláson átlendülve újra a 6600 Ft-os érték felé indulhat meg az árfolyam, ám lepattanva 6400-nál találhat támaszt.

 

richter részvény árfolyam

 

Április 26-án kerül majd sor a vállalat éves közgyűlésére. Az előterjesztés alapján részvényenként 106 Ft-os osztalékfizetés érkezhet. Egyelőre szép a menetelés, így hosszabb távon megmaradt az emelkedő trend.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák