Hírek > Milyen részvényt vegyünk most? OTP, MOL, Richter vagy Telekom? >

Milyen részvényt vegyünk most? OTP, MOL, Richter vagy Telekom?

2017.03.30 08:15
Mai elemzési összeállításunkban a hazai vezető részvények árfolyamait mozgató főbb fundamentumokat, és a grafikonok technikai képét vizsgáljuk meg. Miben van most fantázia? Nézzük!

Richter részvény elemzés

 

Nem torpant meg a Richter, újabb 27 pontnyi emelkedéssel 6627 Ft-hoz érkezett meg szerdán az árfolyam. Magabiztosnak tűnik a jegyzés a 6600 Ft feletti zónában, bízunk benne, hogy továbbra is kitart majd a lendület.

 

richter részvény árfolyam

 

Immáron egyetlen igazi ellenállásként csupán a mindenkori csúcs magasodik előttünk 6695 Ft-nál, egészen addig tiszta lehet az út. 6600 Ft alatt (ha mégis elbizonytalanodnának a vevők) a 6500-as, de főleg a 6450 Ft-os szint szilaj támaszként funkcionál, csupán ezek alatt kapnánk valóban negatív jelzést. Sokat szépített tehát a gyógyszergyártó papírja, optimizmusra adva okot ezzel.

 

A következő fontos dátum április 26-a, ekkor kerül majd sor a vállalat éves közgyűlésére. Az előterjesztés alapján részvényenként 106 Ft-os osztalékfizetés érkezhet, amely meghaladja a várakozásokat.


MOL, OTP és Magyar Telekom friss elemzésünk ITT olvasható.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák