Hírek > Nagyot nőtt az Év Fiatal Vállalkozója >

Nagyot nőtt az Év Fiatal Vállalkozója

2017.03.30 20:00
Egyre népszerűbbek az egészség, a cukor-, laktóz- és gluténmentesség jegyében készített cukrász sütemények. Oltványi Zsolt, a Mentes cukrászüzemtől tulajdonosa, a 2016-os Év Fiatal Vállalkozója új üzemegységet indított Zuglóban.
Nagyot nőtt az Év Fiatal Vállalkozója

Oltványi Zsolt, a Mentes cukrászüzem tulajdonosa büszkén vette át az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat tavaly novemberben a FIVOSZ-tól. A díj elnyeréséhez rögös út vezetett: alkotni vágyás, eltökéltség, kemény munka. Az elismerés nem hiábavaló, hisz Zsolt az az ember, aki nem csak felismerte, de lépéseket is tett annak érdekében, hogy a hazánkban egyre több ételintoleranciával küzdő ember olyan édességekhez jusson, ami nincs rossz hatással az egészségére. Lehetőséget ad az embereknek olyan cukrászati készítmények fogyasztására, amik pusztán természetes, egészséges hozzávalókból készülnek.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A cukrászüzem nemrégiben kinőtte előző telephelyét és Zuglóba költözött. A cég logisztikája miatt nagyon fontos az új üzem jó elhelyezkedése, ugyanis Zuglóban az M3-as kivezetői részén optimálisabb a megközelíthetőség és a kiszállításokat is nagyban segíti. Fontos szempont még, hogy a kerület egyelőre nem fizető övezet, így a vidékről érkező szállító cégek parkolása is kényelmesen megoldott.

„Személyes érintettsége is van a döntésnek. Mivel én is Zuglóban lakom már több mint 10 éve, nagyon közel áll hozzám ez a kerület, és szeretem ezt a fás, zöld közeget. Jól láthatóan ez a nálunk dolgozókra is pozitív hatást gyakorol és jobb kedvel végzik munkálataikat” – mondta Oltványi Zsolt.

A cég vezetősége hálás azért a sok segítségért, amit a kerülettől kaptak: egyrészt a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. támogatta a gördülékeny tervezést és kivitelezést, illetve a városvezetés segítségét is kiemelték Tóth Csaba országgyűlési képviselő és Hajdu Flórián, a kerület gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere kapcsán. Másrészt a Vállalkozz Zuglóban! programnak köszönhetően az értéknövelő beruházások egy bizonyos részét az üzem “le tudja lakni” és így alacsonyabb bérleti díjjal tudnak az első időszakban kalkulálni, ami nagyban segíti az újraindulás körülményeit.

A költözés bővítési lehetőséget is adott a Mentesnek, közel 30%-kal tudták növelni az üzem termelő részét, és az új iroda is tágasabb lett. Ezen felül egy mintabolt és egy gluténmentes egészségstúdió kialakításának tervezése is folyamatban van már.

Országos Fiatal Vállalkozói Díj pedig új lehetőségeket is hozott a Mentesnek. Több partneri megkeresést és jó emberi kapcsolatokat hozott. A cukrászüzemet mozgató filozófiának sikerült olyan partnereket közelebb vonzania, akik nyitottak az egészségtudatos életre és a zöld gondolkodásmódra.

A díj kapcsán Oltványi Zsolt kiemelte: „Folyamatosan kapok meghívásokat olyan eseményekre, ahol fiatal vállalkozóknak tudok 1-2 hasznos tippel szolgálni. Szeretném elérni azt, hogy azokból a hibákból amelyeket én elkövettem, mások tanuljanak és ne kerüljenek hasonló helyzetbe.”

A Zuglói Önkormányzat  a Vállalkozz Zuglóban! projekt keretében induló vállalkozóknak és meglévő vállalkozóknak segít vállalkozásindítás kapcsán, melyre bárki, Zuglóban és Zuglón kívül jelentkezhet ingyen a vallalkozzzugloban.hu oldalon keresztül.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák