Hírek > Ennyit nőtt a Deichmann magyarországi forgalma >

Ennyit nőtt a Deichmann magyarországi forgalma

2017.03.30 22:00
A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. forgalma tavaly 40,34 milliárd forint volt, az előző évihez képest több mint 5 százalékkal emelkedett - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.
Ennyit nőtt a Deichmann magyarországi forgalma

A cég tavaly közel 5 millió pár cipőt adott el Magyarországon az üzleteiben és az interneten keresztül, bolthálózatát 4 új üzlettel bővítette. A jelenleg 113 üzletből álló magyarországi bolthálózat az idén tovább bővül a közlemény szerint.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A Deichmann-csoport tavaly 23 európai országban és az Amerikai Egyesült Államokban 5,6 milliárd euró bruttó (4,8 milliárd euró nettó) forgalmat ért el, üzleteiben és az interneten 173 millió pár cipőt adott el. Forgalmának növekedése - az új üzleteket nem számítva - 5,6 százalék volt az előző évhez képest. 2016-ban a csoport világszerte 3857 üzletet működtetett, több mint 38 ezer munkatársat foglalkoztatott, és közel 1000 új munkahelyet teremtett.
   
A Deichmann-csoport az idén összesen több mint 230 millió euróból fejleszti nemzetközi infrastruktúráját: megnyitja első üzleteit Franciaországban és Belgiumban, bővíti a már meglévő üzletláncokat, és világszerte 262 új üzlet nyitását tervezi - közölték.
   
A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. adózás előtti eredménye 2014-ben 2,4 milliárd forint, 2015-ben 3,4 milliárd forint volt. A 2016-os nyereségadatokat május 31. után teszik közzé.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák