Hírek > Mit vegyünk most? OTP, MOL, Richter vagy más? >

Mit vegyünk most? OTP, MOL, Richter vagy más?

2017.04.03 07:30
Eséssel zárta az elmúlt kereskedési hetet a magyar tőzsde, emelkedő forgalom mellett adják tovább a Telekom papírjait is.

A pénteki újabb 5 pont elvesztésével igen veszélyes terepre tévedt a jegyzés. 480 Ft alá esve esetleg a 475-478 Ft-os zónában és az érkező 200 napos mozgóátlagban bízhatunk, ezek alá csúszva viszont komoly negatív jelzést kapnánk.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

A mozgóátlag környékén az utóbbi években jó vételnek bizonyultak a magyar nagypapírok, reméljük ezúttal sem láthatunk majd kivételt. Jelenleg fordulós jelzést és vételi beszállót keresünk tehát, bízva az osztalék közeledtének csábításában.

 

OTP, MOL és Richter friss elemzésünk ITT olvasható.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák

Befektetési tippek