Hírek > Egymást támogatja a Corvinus egyetem és a fenntartható fejlődésért üzleti tanács >

Egymást támogatja a Corvinus egyetem és a fenntartható fejlődésért üzleti tanács

2017.04.05 01:00
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) - közölte a két szervezet közös közleményben az MTI-vel.
Egymást támogatja a Corvinus egyetem és a fenntartható fejlődésért üzleti tanács

A dokumentumot kedden írta alá Zoltayné Paprika Zita, Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar dékánja, valamint ifj. Chikán Attila a BCSDH elnöke, és Márta Irén, a BCSDH igazgatója.
    

Zoltayné Paprika Zita a közleményben hangsúlyozta, kiemelten fontos, hogy a fenntarthatóság szempontjai minél hangsúlyosabban megjelenjenek az egyetemről kikerülő szakemberek szaktudásában.
    

Ifj. Chikán Attila a közleményben elmondta: stratégiai fontosságú, hogy a fenntarthatóság három alappillére a gazdaságosság, az ökológiai egyensúly és a társadalmi igazságosság egyaránt megjelenjen a vállalatok stratégiai és napi döntéseiben is.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A tájékoztatás szerint az egyetem elméleti és gyakorlati tudással, a képzésfejlesztésben, a szakmai munkában történő együttműködéssel támogatja a BCSDH tevékenységét és ezen belül A jövő vezetői tehetségprogramját.
    

Az üzleti tanács az Action 2020 Magyarország programban feltárt tagvállalati üzleti megoldások és gyakorlatok megosztásával, ezek beépítésével az egyetem oktató-kutató tevékenységébe járul hozzá a közös munkához.

 

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák