Hírek > Összhangban a piaccal. Hogyan érheted el? >

Összhangban a piaccal. Hogyan érheted el?

2017.04.15 19:15
A piac egy élő szervezet. Ha azt gondolod, hogy irányítani tudod, akkor rossz úton jársz és folyamatosan rossz döntéseket fogsz hozni. Élj együtt vele, mozogj együtt vele, mintha a legjobb barátod lenne.
Összhangban a piaccal. Hogyan érheted el?

Kommunikálj magaddal. Furán hangzik, de fontos, hogy tisztán tudd, mikor, mit érzel, mire gondolsz és hogyan reagálsz le dolgokat. Milyen személyiségjegyeid vannak és háttered. Ha azt gondolod, ez nem számít, mert neked van pénzed, akkor tévedsz.

 

Tiszteld a piacot, mert ha nem teszed, könnyen az ellenségeddé válhat. Figyeld a híreket és tudd, hogy ami történik, nem ellened van.

 

Több száz módja van annak, hogy kereskedj. Lehet, hogy a skalpolás vagy hírkereskedés nem a te műfajod, de lehet, hogy az Elliot, Wolfe hullámok jó belépési pontokat adnak neked.

 

Ha úgy érzed, jól jönne még az, ha egy mentorral beszélhetnél vagy egy profitól tanulhatnál, akkor jelentkezz az oktatásunkra.


Szeretnéd kipróbálni a kereskedést? Egy kockázatmentes demó számlán ingyenesen kipróbálhatod, hogy milyen kereskedő lennél. Éles számlával kereskedsz? Ha már van tapasztalatod, nyiss egy éles számlát egy megbízható brókercégnél: angol felügyelet, alacsony spreadek, Negatív Egyenleg Elleni védelmi irányelvek, 15 éves globális jelenlét.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák