Hírek > Megnyitott az UniCredit Bank felújított fiókja Szegeden >

Megnyitott az UniCredit Bank felújított fiókja Szegeden

2017.04.06 22:35
Megnyitott az UniCredit Bank felújított fiókja csütörtökön Szegeden.
Megnyitott az UniCredit Bank felújított fiókja Szegeden

Aleksandra Cvetkovic, a bank lakossági és kisvállalati divíziójának vezetője közölte, a felújított, kétszintes, 700 négyzetméteren működő bankfiókban a 23 alkalmazott 30 ezer ügyfélt szolgál ki.
   
Marco Iannaccone, az UniCredit Bank Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese elmondta, a pénzintézet 27 éve van jelen Magyarországon, és több mint húsz éve, 1996 óta működik fiókja Szegeden. A vezérigazgató-helyettes hangsúlyozta az UniCredit elkötelezettségét a magyarországi működés és különösen Szeged iránt.

 
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. 54 fiókból álló hálózatot működtet Magyarországon, amelyen keresztül 2015-ben mintegy 400 000 ügyfelet szolgált ki.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerint készült konszolidált mérleg- és eredménykimutatás alapján a bank mérlegfőösszege 2015 végén 2710 milliárd forintra emelkedett, ami 21 százalékos növekedés az előző évihez képest.
   
Az eredmény 39 milliárd forint volt, ez 16,4 százalékos tőkearányos eredményt jelentett - olvasható a bank 2015-ről szóló éves jelentésében.
   
A pénzintézet az ügyfeleknek nyújtott hitelek nettó állományát közel 8 százalékkal, 1057 milliárd forintra növelte, elsősorban a vállalati hitelek erőteljes bővülésének köszönhetően. Betétállománya még ennél is lendületesebben, 25 százalékkal, 1505 milliárd forintra nőtt. Az UniCredit Bank Hungary 2015 végére 9 százalékos piaci részesedést ért el.
   
Aleksandra Cvetkovic beszélt arról is, hogy a bank részese a helyi közösségi életnek, így részt vettek a Móra Ferenc Múzeum tavalyi nagy sikerű Pompeji-kiállításának létrehozásában, a felújított fiók megnyitása alkalmából pedig fél-félmillió forint pénzadománnyal támogatták a dél-alföldi régió koraszülöttjeit és családjukat segítő Korábban Érkeztem Alapítványt, valamint a szegedi gyermekonkológián ápolt pácienseket muzsikálni tanító Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák