Hírek > A fejlesztésekben és a képzett munkatársak megtartásában hisz Kelet-Magyarország egyik legnagyobb munkáltatója >

A fejlesztésekben és a képzett munkatársak megtartásában hisz Kelet-Magyarország egyik legnagyobb munkáltatója

2017.04.07 17:00
Kiállítói és nézői oldalról is impozáns volt a jelenlévők száma a 36. Construma építőipari és otthonteremtési szakkiállítás első, szerdai napján; a Hungexpo vásárközpont hat pavilonjában több mint 40 ezer négyzetméteren 17 ország csaknem 700 kiállítója várja az érdeklődőket vasárnapig.
A fejlesztésekben és a képzett munkatársak megtartásában hisz Kelet-Magyarország egyik legnagyobb munkáltatója

A résztvevő vállalkozások igazán kitettek magukért látvány tekintetében, de az egyik leglátványosabb standot az idén 65. évfordulóját ünneplő HAJDU álmodta meg; a téglási székhelyű cég 7 új termékét mutatta be a nagyérdeműnek, igazolva a folyamatos fejlesztéseket és beruházásokat.


Ezek a termékek adták a Hungarotherm-re több éves kihagyás után visszatérő HAJDU sajtótájékoztatójának témáját is: Sztányi Péter kereskedelmi igazgató összefoglalójában kiemelte, hogy most bemutatott készülékeik mind saját fejlesztésben készülnek, illetve a gyártásuk is Kelet-Magyarországon történik a cégcsoport mintegy 60 mérnökének és 800 munkatársának köszönhetően. Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a térség legnagyobb munkáltatójaként kiemelt figyelmet fordítanak a társadalmi felelősségvállalásra, és a szakképzett munkatársak megtartásán alapuló versenyképességre.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Az itthon több termékcsoportban is piacvezető HAJDU 30 országba exportál, a külföldi piacokon szerzett tapasztalatait pedig folyamatosan építi be a gyártásba és a fejlesztésbe. A kereskedelmi igazgató örvendetesnek nevezte, hogy az energiahatékonyság és a klímavédelmi szempontok ma már ugyanolyan fontos szempontok a magyar és a külföldi vásárlóknak, és szerencsére a cég készülékei – a hagyományosan kiváló műszaki tartalom mellett - mindkét területen kimagaslóak.


Az újdonságokat Kiss István, a vállalat műszaki igazgatója prezentálta, azzal, hogy egyik új fejlesztésük, az egyhelyiséges hővisszanyerő-szellőztető berendezés HUNGAROTHERM-díjat nyert.

 

A különböző kivitelű elektromos és hőszivattyús forróvíztárolók, illetve a puffertartályok ismertetését követően a jelen lévő szakújságírók kérdéseire válaszolva Kiss István elmondta, hogy a HAJDU a jövőbe tekintve már most úgy készíti elő számos termékét, hogy azok a SMART-home fejlesztéseket fogadni tudják majd, vagyis a közeljövő realitása, hogy a házban jelen lévő készülékeknek akár okostelefonról is küldhessünk utasításokat.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák