Hírek > Filmforgatás miatt forgalomkorlátozás várható Budapesten >

Filmforgatás miatt forgalomkorlátozás várható Budapesten

2017.04.07 19:30
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz filmforgatás miatt szombat-vasárnap Budapesten a II. és III. kerületben, valamint demonstráció miatt vasárnap az az I. és V. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.

Mint írták, filmforgatás miatt lezárják a budai alsó rakpartot szombaton 6-tól 19 óráig  a Görzenál és a Margit híd között, valamint vasárnap 6-tól 19 óráig a Margit híd északi és déli lehajtója között.
   
A tájékoztatás szerint demonstráció miatt lezárják vasárnap 16 óra 30 perctől 17 óra 30 percig a Clark Ádám teret, ezután szakaszosan és időszakosan lezárják 17-től 18 óráig a Lánchíd, Széchényi tér, József Attila utca, Nádor utca útvonalat.
   
Ezzel összefüggésben tilos lesz megállni vasárnap 7-től 22 óráig a budai Várban az Oroszlános udvarban, ugyanebben az időszakban az Akadémia utca páratlan oldalán a Zoltán utca és a Garibaldi utca között, a Szabadság téren a TV székház mögötti szervízúton a Zoltán utca és a Széchenyi utca között, a Szalay utca mindkét oldalán a Vajkay utca és a Kossuth tér között, a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között, valamint az Olimpiai park Duna felőli oldalán a Markó utca és a Balaton utca között, az MTA parkoló területén.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák