Hírek > Milyen időre számíthatunk? >

Milyen időre számíthatunk?

2017.04.08 02:30
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Időjárási helyzet Európában
    ---------------------------
Kelet-Európa felett az Ural északi vonulatától Ukrajnát át a Balkán-hegységig frontrendszer hullámzik, amely mentén erősen felhős az ég, sokfelé esik az eső. A front keleti oldalán 14, 20 fokig melegszik fel a levegő, attól nyugatra viszont csak 5, 10 fokot mérnek, sőt Lappföldön, illetve a Fehér- és a Barents-tenger partján nappal is fagypont alatt marad a hőmérséklet. Utóbbi helyen éjszaka -10 foknál is hidegebb van, helyenként hózáporok is előfordulnak. A fent említett front Közép-Európát is elárasztotta hideg levegővel, a sokéves átlagnál alacsonyabb a hőmérséklet, többnyire 10, 15 fokot mérnek a legmelegebb órákban. Középpontjával a Brit-szigetek felett anticiklon helyezkedik el, emiatt Nyugat-, Délnyugat-Európában napos, száraz idő van 15, 22 fokos csúcshőmérséklettel, de az anticiklon északi és nyugati peremén időjárási frontok miatt felhős, gyakran csapadékos az időjárás. Egy melegfront található Németország keleti határai mentén, amelynek felhőzete és csapadéka pénteken meghatározza a Kárpát-medence időjárását, majd szombaton már melegebb és alacsonyabb nedvességtartalmú levegő érkezik fölénk.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


Várható időjárás az ország területén szombat estig
    --------------------------------------------------
Erősen felhős idő lesz, de egyre hosszabb időre szakadozik fel a felhőzet, szombat reggel már többnyire kissé felhős idő várható. Délután a Dunántúlon többfelé, másutt helyenként lehet eső, zápor, majd egyre kevesebb helyen számíthatunk csapadékra. Szombaton napközben sok gomolyfelhő képződik, ezekből helyenként kisebb záporeső is lehet, majd estére kiderül az ég. Pénteken a Győr-Szeged vonal széles sávjában, szombaton a Dunántúlon és a Duna vonalában, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén megerősödik az északnyugati szél, a Kisalföldön olykor viharos széllökések is lehetnek.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3, 8 fok között alakul, de északkeleten néhol -1, +2 fok is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 15, 18 fok között valószínű.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák