Hírek > Csökkent a munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban >

Csökkent a munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban

2017.04.08 08:30
Nőtt a foglalkoztatottak száma és csökkent a munkanélküliségi ráta márciusban az Egyesült Államokban.
Csökkent a munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban

A washingtoni munkaügyi minisztérium pénteken közzétett kimutatása szerint márciusban a stagnálást valószínűsítő piaci várakozásokkal szemben 4,5 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta az Egyesült Államokban az előző havi 4,7 százalékról.
   
A munkanélküliek száma az előző havinál 326 ezerrel kevesebb, 7,2 millió volt márciusban, az aktív lakosság körében viszont a foglalkoztatási arány az előző havival megegyező 63,0 százalékos szinten maradt.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A magánszektorban a nem mezőgazdasági ágazatokban foglalkoztatottak száma 98 ezerrel emelkedett márciusban, ami elmarad  a 219 ezres előző havi növekedéstől, és lényegesen alulmúlja a 180 ezres piaci várakozásokat.
   
A 4,5 százalékos munkanélküliségi rátát a jegybank szerepét betöltő Fed de-facto teljes foglalkoztatásnak tekinti és az egyik legfontosabb monetáris politikai döntési tényezőként kezeli.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák