Hírek > Szakértő megmondja, miért nőtt a Fidesz támogatottsága >

Szakértő megmondja, miért nőtt a Fidesz támogatottsága

2017.04.10 06:00
A migránsválság és a határkerítés felállítása nagy mértékben a Fidesz mellé állította a szimpatizánsokat 2015 nyarán, így eltűnt a ciklus során szokásos népszerűségi hullámzás - mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap az M1 aktuális csatornán.

 

A szakértő szerint azért érdekes a mostani helyzet, mert a kormánypártok általában a ciklus elejére időzítik a kényesebb ügyeket, így népszerűségük is csökkenhet, míg a választásokhoz közeledve előtérbe kerül a "választási költségvetés", a gazdasági eredményekre fókuszálva.
    Nagy Dániel az intézet által szerkesztett, az összes magyar közvélemény-kutató cég által jegyzett kozvelemenykutatok.hu nevű honlapon publikált információk alapján elmondta: a Fidesz toronymagasan vezet mindenhol, a második-harmadik helyen vannak eltérések a mérések között. A második erő alapvetően mindenhol a baloldal, a Jobbik a harmadik - ismertette.
    A Fidesz-KDNP támogatottsága a Nézőpont szerint 49 százalékon áll, ami kétharmad közeli eredmény lenne a választásokon - mondta.

A szakértő szerint azért érdekes a mostani helyzet, mert a kormánypártok általában a ciklus elejére időzítik a kényesebb ügyeket, így népszerűségük is csökkenhet, míg a választásokhoz közeledve előtérbe kerül a "választási költségvetés", a gazdasági eredményekre fókuszálva.   

Nagy Dániel az intézet által szerkesztett, az összes magyar közvélemény-kutató cég által jegyzett kozvelemenykutatok.hu nevű honlapon publikált információk alapján elmondta: a Fidesz toronymagasan vezet mindenhol, a második-harmadik helyen vannak eltérések a mérések között.

 

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

 

A második erő alapvetően mindenhol a baloldal, a Jobbik a harmadik - ismertette.    A Fidesz-KDNP támogatottsága a Nézőpont szerint 49 százalékon áll, ami kétharmad közeli eredmény lenne a választásokon - mondta.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest? 


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák