Hírek > Magyar gyártású vízfertőtlenítőt kap a Duna Aréna >

Magyar gyártású vízfertőtlenítőt kap a Duna Aréna

2017.04.10 15:00
Magyarországon készült a Duna Aréna korszerű és környezetbarát vízfertőtlenítő rendszere: telepítése 2 hónapig tart majd, a beruházás összköltsége 174 millió forint - közölte a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a budapesti vizes világbajnokságon bemutatkozó, az elektrolízis továbbfejlesztett formáját alkalmazó technológia a Duna Aréna két olimpiai medencéjében egy nagyobb város fogyasztásának megfelelő mennyiségű vizet fertőtlenít naponta. Hozzátették, hogy a német fejlesztésű rendszer költséghatékony és egyszerűen kezelhető, ráadásul nem használ klórgázt vagy más veszélyes vegyi adalékanyagot.
   
A július 14-én kezdődő budapesti rendezvény az első olyan vizes világbajnokság, amelyen a versenyek lebonyolítására szolgáló medencéket környezetbarát megoldással fertőtlenítik - hangsúlyozta a sportesemény megrendezéséért felelős szervezet.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

    

A vízfertőtlenítő berendezéseket gyártó Redo Water Systems rendszereit a világ több mint 30 országában használják, Magyarországon többek között a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában és a Semmelweis Egyetemen. A cég 2013-ban telepítette gyártóbázisát Németországból a szabad vállalkozási zónába sorolt Szikszóra, majd szervizközpontját is a Borsod megyei településre hozta. A Redo Water Systems Kft. értékesítéseinek nettó árbevétele 2014-ben és 2015-ben csaknem 60 millió forint volt.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák