Hírek > Tuzson: a biztonságunk kerülhet veszélybe, ha Brüsszel lazít a migrációs szabályokon >

Tuzson: a biztonságunk kerülhet veszélybe, ha Brüsszel lazít a migrációs szabályokon

2017.04.11 10:30
Magyarország szigorú szabályokat alkotott, erős határt szabott a migrációnak, de "a biztonságunk fog veszélybe kerülni", ha Brüsszel lazítani próbál a rendszeren - mondta az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Tuzson Bence hangsúlyozta: a balliberális oldalon összemossák a gazdasági és a más okból érkező menekülteket, az Európai Parlament pedig a szavakon túl is egyenlőségjelet tenne a két csoport közé, ami ellen a leghatározottabban fel kell lépni.
   
Mint mondta, ha tömegben és tömbben érkeznek más kultúrájú emberek a kontinensre, "nem fognak feloldódni az európai civilizációban", hanem párhuzamos társadalmak jönnek létre.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák