Hírek > Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia és az MKB Bank >

Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia és az MKB Bank

2017.04.11 13:15
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a BÉT hivatalos oldalán tette közzé, hogy a Társaság döntött arról, hogy stratégiai együttműködési megállapodást köt a magyar bankrendszer egyik legrégebbi tagjával, a piac meghatározó szereplőjével, az MKB Bank Zrt.-vel. A stratégiai megállapodás véglegesítésére és aláírására a mai napon kerül sor.

A megállapodás értelmében a két cég hosszú távon együttműködik, az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj – és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia biztosítási képviselői pedig az MKB Bank termékeit is kínálják majd ügyfeleiknek.

 

A CIG Pannónia részvények tőzsdei árfolyama

 

cig pannónia részvény árfolyam

 

Az MKB Bank és a CIG Pannónia stratégiai megállapodásával tovább erősödik a két társaság közötti, már eddig is szoros, kölcsönös előnyökkel járó együttműködés.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák