Hírek > Kiemelkedő a magyar regionális rádiók hallgatottsága >

Kiemelkedő a magyar regionális rádiók hallgatottsága

2017.04.11 17:00
A helyi rádiók a nyertesei az országos kereskedelmi adók megszűnésének, idén márciusban a napi hallgatói elérés több megyében is meghaladta az 50 százalékot (napi RCH% 18-59-es korcsoport), derül ki az Inspira Media Research 2017. márciusi országos kutatásából. A rangsort a tatabányai Forrás Rádió vezeti kiemelkedő, 57,6 százalékos eredménnyel, a második a debreceni Best FM (54,4 százalék), a harmadik a szegedi Rádió 88 (53,9 százalék) és a negyedik a kecskeméti Gong Rádió (51,4 százalék).
Kiemelkedő a magyar regionális rádiók hallgatottsága

„2017-re lecsengett az országos kereskedelmi adók megszűnését követő rádiós piaci átalakulás és a vidéki régiókban a versenyt egyértelműen a helyi rádiók nyerték, közösségi beágyazottságukkal, helyismeretükkel és kötődésükkel”, nyilatkozta Hanák Tamás, a Radio Sales House Kft. ügyvezető igazgatója. Az év eleje óta a Radio Sales House Kft. értékesíti a fővárosi Sláger FM valamint 59 regionális adó hirdetési felületeit, és ezáltal, a legnagyobb rádiós portfóliót kínálja a hirdetőknek.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

 
A regionális rádiók rangsora

Az Inspira Media Research legfrissebb, márciusi hallgatottsági kutatása szerint kiemelkedő a regionális rádiók napi helyi hallgatói elérése, több megyeszékhelyű adóra naponta a helyi lakosok több mint fele kapcsol.

A 18-59-es korcsoportban a helyi rádióhallgatók között napi több mint 50 százalékos elérést (napi RCH% 18-59-es korcsoport) 4 helyi adónál mért a kutatóintézet, valamint 2 megyei adó elérése volt 40 százaléknál jóval magasabb.

 
Tatabánya

    Forrás Rádió 57,6 százalék
    Music FM 19,8 százalék
    Kossuth Rádió 11 százalék


Debrecen

    Best FM 54,4 százalék
    Debrecen Rádió 26,9 százalék
    Petőfi Rádió 11,8 százalék


Szeged

    Rádió 88 53,9 százalék
    Petőfi Rádió 14,7 százalék
    Kossuth Rádió 11 százalék


Kecskemét


    Gong Rádió 51,4 százalék
    Music FM 11,3 százalék
    Petőfi Rádió 10,1 százalék


Szekszárd

    Rádió Antritt 46,9 százalék
    Rádió 1 37,5 százalék
    Kossuth Rádió 10,3 százalék
  

Miskolc

    Rádió M 44,3 százalék
    Rádió 1 (Miskolc) 23 százalék
    Petőfi Rádió 16,5 százalék

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák