Hírek > Elkezdte működését a British Petrol Szegeden >

Elkezdte működését a British Petrol Szegeden

2017.04.12 07:00
Elkezdte működését a British Petrol (BP) Szegeden, az olajipari cég új szolgáltatóközpontjának irodaháza a tervek szerint szeptemberre készül el - tájékoztatta a vállalkozás kommunikációs ügynöksége kedden az MTI-t.

A szegedi üzleti szolgáltatóközpontot mintegy 8 milliárd forintos beruházással alakítják ki, amelyből 1,9 milliárd forintot a magyar kormány támogatása fedez.
   
A BP 2016 őszén jelentette be, hogy Budapest mellett egy másik magyarországi helyszínre, Szegedre is kiterjeszti működését. A cég szegedi szakemberei a város központjában, egy ideiglenes irodában kezdték meg kedden a munkát. Az új irodaház, amelyet az egykori Szegedi Ruhagyár épületének felújításával alakítanak ki, 2017 szeptemberében készül el.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A szolgáltatóközpont a BP európai működését segíti, háttértámogatást nyújtva a pénzügy, könyvelés, beszerzés, adózás, HR, ügyfélszolgálat és tőzsdei kereskedés területén. A szegedi iroda első munkatársai pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak a vállalatnak. A közlemény szerint a cég szegedi csapatának első 25 tagját köszöntötte Jamie Anderson, a BP Global Business Services Europe ügyvezető igazgatója.
   
A BP - a tervek szerint - 2017 végéig mintegy 270 embert alkalmaz Szegeden. A toborzás már zajlik, a vállalat rugalmas munkakörnyezetet - például távmunkát és részmunkaidős lehetőségeket - és kiváló képzési csomagot biztosít jövendő kollégáinak.
   
A BP 1991 óta van jelen Magyarországon a Castrol termékcsalád képviseletében. A budapesti üzleti szolgáltató központot 2009-ben alapították. A cég magyarországi alkalmazottainak 85 százaléka felsőfokú végzettséggel rendelkezik, átlagos életkoruk 32 év, a munkatársak több mint fele kettőnél több nyelvet beszél folyékonyan.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák