Hírek > Egyéves csúcsán az amerikai olajkitermelés >

Egyéves csúcsán az amerikai olajkitermelés

2017.04.13 16:00
Noha egyre több jel utal arra, hogy az OPEC meghosszabbíthatja a júniusban lejáró kitermelés-korlátozási megállapodást, az amerikai palaolaj kitermelők mégis aggodalomra adhatnak okot az olaj emelkedésére játszó befektetőknek.
Egyéves csúcsán az amerikai olajkitermelés

A szerdai adatok azt mutatták, hogy az amerikai olajkitermelés egyéves csúcsára ugrott, ami kicsit beárnyékolja az olajkészletek múlt heti 2,2 millió hordós csökkenését. A hírekre az olaj árfolyamának két hete tartó emelkedése megtorpant, jelenleg 53 dollárt kell adni a WTI típusú kőolaj hordójáért.

 

(forrás: ERSTE)

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák