Hírek > Jó hetet zárt a Mol és a Richter >

Jó hetet zárt a Mol és a Richter

2017.04.13 22:45
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 212,46 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 32 622,40 ponton zárt csütörtökön.
Jó hetet zárt a Mol és a Richter

A részvénypiac forgalma 6,8 milliárd forint volt, a vezető részvények az OTP kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.
   
Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1 aktuális csatornán kiemelte, hogy a Mol és a Richter is jó hetet zárt. A Mol a csütörtöki közgyűlésének döntése értelmében 625 forint osztalékot fizet ki a részvények után, ami 10 százalékos emelkedés az előző évihez képest. A közgyűlés az igazgatótanács javaslatának megfelelően döntött a részvények 1:8 arányú felaprózásáról is, így olcsóbb és elérhetőbb lesz a papír - fejtette ki a szakértő, hozzátéve, hogy az olajpapír heti csúcson fejezte be a kereskedést.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.


A nap másik nagy nyertese a Richter lett, az OTP ugyanakkor eladói nyomás alatt volt egész héten, így a hét utolsó kereskedési napján is - tette hozzá.
   
A Mol 195 forinttal, 0,93 százalékkal 21 100 forintra erősödött, 2,4 milliárd forintos forgalomban.
   
Az OTP-részvények ára 25 forinttal, 0,31 százalékkal 8079 forintra csökkent, forgalmuk 1,9 milliárd forintot tett ki.
   
A Magyar Telekom árfolyama 4 forinttal, 0,82 százalékkal 493 forintra nőtt, forgalma 638,4 millió forint volt.
   
A Richter-papírok árfolyama 105 forinttal, 1,56 százalékkal 6855 forintra emelkedett, a részvények forgalma 1,7 milliárd forintot ért el.
   
A BUMIX 2045,26 ponton zárt csütörtökön, ez 9,72 pontos, 0,48 százalékos emelkedés a szerdai záráshoz viszonyítva.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák